Tuesday, April 26, 2011

OPERATION!

Wahh. dah lame tak jenguk kat blog. busy la dengan kuliah, test, n final exam. macam2 nk kena buat. assignment memang melambak. lumrah hidup sbgai pelajar la katakann. redha je laa.. 

i nak cite kat korg semua niee. 3 hari before i punya paper final, i kena sakit perutt yg teruk. ingatkan sakit perut biasa le kan.. tapi tu mmg sakit. Tuhan je tahu. nak jalan pun susah. terbongkok2 la pulakk. den, kawan i pn hantar pgi hospital, trus masuk emergency. tambah airr. alamak, tu la sakit. i tak suka inject. jarum tu pulak panjangg. sedehhh mase tu. mak pulak kat kpg. nasib kwn2 ade tlg.

ingatkan 2 3 jam pas tu bleh balik. tapi tak.. admit kat hospital. dktor cakap appendix dan radang dalam perut. nak kena operate. start ptg isnin tu i takleh makan n minum. anytime je bleh operate.  1st time i kena admit kat hospital. mmg tak sukee. byk kwn2 yg datang. family pn ada dtg. keesokan harinya, mak datangg. memang happy. tapi i dah takde energy. lemah seluruh badannnnn. 

i mmg tak sabar nk kena operate. bkn ape,,laparr sgt. nak mkn. tapi takleh. pagi rabu,,i bgn pagi den tengok byk doktor kat katil. mase tu i mmg dh susah nk buka mata,,lemahhh gilaaa.. doktor pn kol operation room spya i d oprate cepat. takut i pnya appendix pecahh.. pkl 1 i pn d bwa masuk tuk operation. finish at 4 pm. mmg sakit mase tuu.  tghari khamis tu i bleh kuar hsptl. n hari khamis tu sbnrnya i kena final exam tuk paper economy. redha je laa kan. siannn jugak kat family,kwn2 n my sayangg yg tlg jaga i spnjg i kat hsptl. dhla kena exam n jaga i pulakk. iloveyouall. mmuaahhhh! 











2 comments:

  1. smoga kitak berjaya:)
    hehe..boleyhx cakap serawak cmni??

    ReplyDelete
  2. hehe. bleh.. ok la tuu.. :)

    ReplyDelete